OLIECOACH

Over mij

In de natuur is alles in balans. Soms duurt het even voor dat die balans waargenomen kan worden. Maar zij is er. Altijd.

Uit balans raken we allemaal wel een keer, soms vaker dan ons lief is. En er zijn zoveel manieren om jezelf te ondersteunen bij het vinden van je balans. Essentiële oliën kunnen daar een hele mooie, krachtige bijdrage aan leveren. Zowel bij fysieke balans als bij emotionele balans.

In 2020 is Oils for Balance voortgekomen uit mijn enthousiasme voor essentiële oliën. Ik kwam er per toeval mee in aanraking en ik merkte al heel snel dat ik prikkels beter kon verwerken en dat ik me rustiger en evenwichtiger voelde. Daarmee kwam zoveel positieve energie vrij dat ik dacht ‘daar wil ik meer mee doen!’

En zo ben ik gestart met Oils for Balance, waarbij ik je heel graag meeneem in hoe ik essentiële oliën inzet en ik je kan begeleiden bij het inzetten van de oliën voor jezelf en je gezin. Bij mij vind je een down to earth plek om vragen te stellen over de oliën, om ervaringen te delen én om meer te leren over de oliën.

Vanaf het moment dat jij je starterbundle bestelt, begint jouw olieavontuur. En net zoals elke reiziger op haar eigen manier van A naar B gaat, zal jij ook zo op je eigen manier met de oliën aan de slag gaan. En dat is helemaal oké. Je kunt me inzetten als jouw ‘guide’ wanneer jij dat wilt. En belangrijk; je bent helemaal niets verplicht, hè. Als je alles zelf wilt ontdekken is dat helemaal prima. En wil je wel wat informatie over de oliën, een workshop bijwonen, weten wat je in je Young Living-account kunt regelen of gewoon even wil kletsen over je ervaringen met de oliën? Ik sta voor je klaar.

Ik wens je alvast heel veel plezier met jouw oliën.

Liefs, Arline

close

Maak kennis met de oliën

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.