workshop etherische olie persoonlijke verzorging

WORKSHOP

Ben je op zoek naar een gezellige invulling voor een middag of avond met vriendinnen? Wil je meer weten over etherische oliën en wat je er allemaal mee kunt? Dan is een workshop zeker wat voor jou. Hieronder vind je een aantal workshops met etherische oliën. Wil je je een eigen workshop samenstellen? Dat kan ook! Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.


workshop etherische olie

WORKSHOP ETHERISCHE OLIE

In deze 2 uur durende workshop gaan jullie aan de slag met het maken van 2 producten met etherische oliën, helemaal afgestemd op jullie wensen. Ook leer je meer over wat etherische oliën zijn en hoe je ze effectief kunt inzetten om je te ondersteunen bij fysieke of mentale uitdagingen.

Kosten: € 25,- p.p. (bij 4 personen of meer €20,- p.p.)


starterkit

WORKSHOP STARTERKIT

Is jouw interesse in etherische oliën gewekt en wil jij daar actief mee aan de slag? Dan is de workshop starterkit is voor jou! In deze workshop leer jee alles over de oliën van de starterkit en hoe je zelf heerlijke blends kunt maken voor in je diffuser, roller, spray, en bad.

Kosten: voor deze workshop schaf je via Oils for Balance een starterkit aan. Aan de workshop zelf zijn geen kosten verbonden.


WORKSHOP PARFUM MAKEN

Altijd al je eigen parfum willen maken? Dat kan met etherische oliën! Je leert tijdens deze workshop dé basisformules voor een heerlijke parfum en gaat daarna zelf aan de slag met het maken van een eigen parfumroller.

Kosten: €15,- p.p. (bij 4 personen of meer €12,50)


WORKSHOP MEIDENFEEST

Op zoek naar een leuke invulling voor een meidenfeest? Kies dan voor een workshop etherische oliën. Kies je de lekkerste geuren en maak je eigen unieke blends. Tijdens de workshop maken we een parfumroller en een slaapkamerspray. Voor meiden vanaf 8 jaar, ook heel leuk voor tieners.

Kosten: €20,- p.p. (bij 4 personen of meer €17,50,- p.p.)


PRIVÉ WORKSHOP

Wil je al je vragen kunnen stellen over etherische oliën en verkennen wat deze voor jou en/of je gezin kunnen betekenen? en wil je dat liever doen in kleine setting? Dan is een privé workshop de perfecte keuze. Tijdens de workshop ga je aan de slag met het maken van twee producten met etherische oliën. Voorafgaand aan de workshop bespreken we samen welke producten dat gaan worden.

Kosten: €29,50 p.p. (maximaal 2 personen)


WORKSHOP PERSOONLIJKE VERZORGING

Wist je dat etherische olie heel geschikt is om te gebruiken in je persoonlijke verzorgingsproducten? In deze workshop leer je wat etherische oliën voor je huid kunnen betekenen. Je gaat aan de slag met het maken van een gezichtsserum én een sugar scrub. Je kiest de oliën die jij het lekkerst vindt ruiken en die passen bij jouw huidtype. Zo maak jij een uniek product, perfect voor jou!

Kosten: €35,- p.p. (bij 4 of meer personen €32,50)


WORKSHOP NATUURLIJK SCHOONMAKEN

Ben je klaar met de chemische middelen? Maak je liever schoon met natuurlijke producten, die veilig zijn voor jou, je gezin en je huisdier? Dan is de Thieves schoonmaaklijn wat voor jou. Ontdek de producten die jou helemaal gaan ondersteunen in het huishouden.

Kosten: €7,50 p.p. (bij 4 of meer personen €6,50)


De kleine lettertjes

  • Vraag de workshop minimaal 2 weken voor de gewenste datum aan via oilsforbalance.eo@gmail.com.
  • De workshops worden geven bij jou thuis of een locatie die jij zelf huurt.
  • Datum en tijdstip van de workshop in overleg.
  • Maximaal 8 personen per workshop.
  • Buiten de gemeente Dronten worden reiskosten van deur tot deur doorberekend à €0,19/km.
  • Alle materialen die nodig zijn voor de workshop worden verzorgd en zijn bij de prijs inbegrepen. Hapjes en drankjes kunnen op verzoek verzorgd worden (hier worden aparte prijsafspraken over gemaakt).
  • De producten die tijdens de workshop worden gemaakt mag je natuurlijk houden.
  • Voor producten die tijdens de workshop worden aangeschaft of besteld, geldt een standaard korting van 24% t.o.v. de reguliere verkoopprijs.
  • Voorafgaand aan de workshop vindt er een telefonisch kennismakingsgesprek plaats.
  • Als organisator krijg je altijd een extraatje (en als veel gasten wat bestellen, krijg je nog een leuke verrassing).

Wat anderen vonden van de workshop

Waardering: 5 uit 5.

Myrthe – Hele leuke middag gehad. De workshop is een goede manier om kennis te maken met de verschillende oliën en er meer over te leren.

Waardering: 5 uit 5.

Caroline

Waardering: 5 uit 5.

Kitty – Erg leuke en gezellige workshop. Tijd vliegt voorbij tijdens het ruiken en mengen. En na afloop 3 leuke zelfgemaakte producten. Blij mee!

Over mij

Over mij

Hoi, ik ben Arline, oprichter van Oils for Balance. Mijn enthousiasme voor etherische oliën deel ik graag met anderen. Ik vind het altijd een feestje om een workshop te geven en anderen te leren kennen. Mijn ervaring is dat iedereen houdt van lekkere geuren en zich goed wil voelen. Laat dat nou net precies zijn wat etherische oliën doen – ze ruiken heerlijk én ze ondersteunen je mentaal, emotioneel en fysiek. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met me op via oilsforbalance.eo@gmail.com.

Via de blog

Nieuwe berichten in je inbox