YOUNG LIVING

Young Living essentiële olie

Over Young Living

Er valt ontzettend veel te vertellen over Young Living en je kunt heel veel informatie vinden op de site van Young Living. Daar staat alles uitgelegd over hun filosofie, kwaliteitsborging van de essentiële oliën, de producten, het Essential Rewards-programma en over de zakelijke mogelijkheden. Hieronder vind je de highlights van die onderwerpen.

De producten van Young Living

Young Living verkoopt heel veel verschillende producten, allemaal op natuurlijke basis en met essentiële oliën erin. Young Living heeft een groot aanbod van essentiële oliën, zowel singles (zoals Lemon, Lavender, Frankincense) als melanges (bijvoorbeel Valor, Christmas Spirit, Abundance).

Naast essentiële oliën kun je bij Young Living ook producten voor je dagelijkse verzorging kopen (denk bijvoorbeeld aan deodorant, shampoo en douchegel), verzorgingsproducten voor je baby (Seedlings), voor je kind (KidScents), speciale oliën voor mannen en voor vrouwen én zelfs een productlijn voor je huisdier (AnimalScents). Ook vind je bij Young Living natuurlijke schoonmaakmiddelen uit de Thieves-lijn. Daarnaast verkopen ze voedingssupplementen en een heerlijke drank op basis van gojibessen: NingXia.

Er zijn zoveel producten en het is echt aan te raden om eens rond te kijken op de site. Als je fan bent van de essentiële oliën van Young Living, dan ga je de andere producten ook zeker leuk vinden.

Young Living Seedlings producten

Essentiële oliën van hoge kwaliteit

Als je essentiële oliën koopt, dan wil je dat deze van topkwaliteit zijn. alleen dan bevatten de oliën de kracht uit de natuur. Young Living stelt strenge kwaliteitseisen aan de productie van essentiële oliën, dit noemen zij hun Seed to Seal garantie.  De producten van Young Living zijn afkomstig van zorgvuldig gescreende boerderijen die eigendom zijn van het bedrijf, partnerboerderijen en Seed to Seal-gecertificeerde leveranciers. Producten worden uitvoerig getest. Als na een uitgebreide test blijkt dat een product niet aan onze standaarden voldoet, kopen ze het niet in of wijzen ze de partij af. 

Essentiële oliën bestellen

Wil je essentiële oliën van hoge kwaliteit bestellen? Dan zit je bij Oils for Balance goed. De essentiële oliën van Young Living kun je in onze webshop kopen. 

Wil je profiteren van 24% korting op alle producten van Young Living? Lees dan even verder.

Alle leden van Young Living profiteren van deze fantastische korting op de regulier verkoopprijs. Je wordt lid door bij Young Living een account aan te maken en een Premium Starterkit aan te schaffen. Er zijn verschillende starterkits beschikbaar, daarover lees je hier meer. Je vind alle starterkits ook in de shop. Met aanschaf van een starterkit bij Young Living word je dus lid en kun je profiteren van de 25 voordelen voor leden, waaronder standaard 24% korting op de reguliere verkoopprijs en lagere verzendkosten. Overigens is het belangrijk om je te beseffen: als lid van Young Living zit je nergens aan vast. Als je verder niets meer bestelt is dat helemaal prima, lekker vrijblijvend dus. Wil je liever geen lidmaatschap, dan bestellen wij de producten voor je tegen de reguliere verkoopprijs.

close

Maak kennis met de oliën

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.